En Joc !!!
En Joc !!! - F. C. Coloms Esportius - Les notíciesNotícies


59è. CAMPIONAT DE CATALUNYA 2008 - Celebrat a Vilanova del Vallés

Dins un marc natural incomparable per a la pràctica del nostre esport, han tingut lloc al Club de coloms esportius Vilanova del Vallès aquest Campionat Territorial.

Les proves van ser molt disputades, amb femelles d'arbre, amb sortides i entrades i d'altres bellugadisses que s'amagaven prou.

Al final, sempre guanyen els millors, haig de felicitar als tres classificats pel Campionat de Espanya S.M. el Rei, en primer lloc el colom NUMERO UNO de la Penya El Recreo a tots els seus components, Francisco Medina, David Vivancos, Andres Nilo, José Abril i en especial, a Francisco Javier Medina, per l'amistat que ens uneix i per què amb ell comparteixo inquietuds dins la comissió esportiva de la Federació Catalana de Coloms Esportius, s'ho mereixen aquest triomf, així com el segon classificat TITANIC de Juan Ramos i Joaquin Perez, al tercer classificat CASANOVAS, de Pedro Ortega i Francisco Roldan, colombaires molt competitius, aíxí com l'exemplar de la Penya Els Simpson, Rafael Cayuela, Alberto Cayuela, Hermenegildo Deu, aquest último s'ha classificat brillantement pel 5º lloc del Campionat de 'Espanya de les Comunitats Autonòmiques 2008. L'any passat no ho van aconseguir per molt poc amb el colom ATILA.

A tots ells felicitats !!!

A. Romero

 F. C. C. E. - c/ Còrsega, 681 ent. 3a, 08026 - Barcelona Telf. 93-436 22 03 Fax. 93-456 61 61
colomsesportius@coloms.com; fcce-secretaria@coloms.com
NIF - Q-5855018-G
Entitat esportiva inscrita amb el núm. 1433 al Registre d'entitats i associacions esportives
de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya

 

En Joc !!!