En Joc !!!
En Joc !!! - F. C. Coloms Esportius - Les notíciesNotícies


450 COLOMS ROBATS A GAVA

Des del mes de març, s'ha rebut a la FCCE unes 15 denúncies sobre el robatoris a la zona de Gavà i concretament al Club de CE. Can Pi.

Un total de 450 exemplars han estat robats dels calaixos dels seus propietaris, destrossant portes, candaus i reixes d'una finca particular i els danys s'eleven a uns 70.000 euros.

Per desgràcia, són molts els actes que com aquest, fan tremolar l'esport de la Colombicultura a Catalunya i molts pocs els coloms que s'aconsegueixen recuperar.

Es pensa que els coloms robats són venuts al mercat negre al igual que altres tipus d'animals protegits que corren la mateixa sort que els nostres coloms.

Des de la FCCE es continúa animant als nostres socis i sòcies afectats, a que facin la corresponent denúncia davant les forces de seguretat i esperem que, com a aquest cas, ens ajudin a erradicar del tot aquestes agressions.

És molt gran el perjudici moral i esportiu del propietari afectat, però més important és encara, la mort de tants coloms federats, o en l'estat deplorable en que es recuperen.

AL.

 F. C. C. E. - c/ Còrsega, 681 ent. 3a, 08026 - Barcelona Telf. 93-436 22 03 Fax. 93-456 61 61
colomsesportius@coloms.com; fcce-secretaria@coloms.com
NIF - Q-5855018-G
Entitat esportiva inscrita amb el núm. 1433 al Registre d'entitats i associacions esportives
de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya

 

En Joc !!!