En Joc !!!
En Joc !!! - F. C. Coloms Esportius - Les notíciesNotícies


JULIOL 07 - FINALITZA LA TEMPORADA ESPORTIVA 2007

Un cop més, la temporada esportiva ha arribat a la seva fi i els resultats de les competicions són el fruit de tants mesos d’entrenaments i esforç personal, que els nostres esportistes han dedicat als seus millors exemplars.

Alguns d’aquests exemplars no han arribat a la meta, ja sigui per accident topant amb els numerosos obstacles físics que es troben pel camí, com són cables de la llum, sent pressa d’aus rapinyaires que aprofiten la solta d’exemplars, o darrerament els quantiosos i preocupants robatoris de coloms, cada vegada més estessos, i davant d’aquests aquesta entitat rep la indefensió i impotència dels seus socis.

Malgrat aixó, any darrera any, es continuen preparant les millor parelles de coloms, per tal d’aconseguir la millor posta d’ous i com no els millors exemplars... a ser possible futurs campions. Ara mimen les parelles amb els millor menjars i vigilen que els colomins creixin forts i sans.

Aquesta és una afició que lluita dia a dia contra tots aquests obstacles i encara i així, es manté viva i amb ganes de deixar-se sentir.

Esperem que la propera temporada esportiva la Federació Catalana pugui renovar el triomf de fa dos anys amb el Campió Nacional de las Comunitats Autonòmes, el colom català La Flecha. L’objectiu és dificil però d’aixó es tracta, és aquest un gran repte personal que requereix de les millors qualitats físiques i psicològiques del colom i el “savoire faire” del seu preparador i propietari, quins s’hauran d’enfrontar als millors coloms de l’estat espanyol, procedents dels millor criadors, els millors entrenadors i com no, de les millors de les sorts.

Bones vacances i fins setembre. !!!

A. López.

 F. C. C. E. - c/ Còrsega, 681 ent. 3a, 08026 - Barcelona Telf. 93-436 22 03 Fax. 93-456 61 61
colomsesportius@coloms.com; fcce-secretaria@coloms.com
NIF - Q-5855018-G
Entitat esportiva inscrita amb el núm. 1433 al Registre d'entitats i associacions esportives
de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya

 

En Joc !!!